

Toplam Azot ( üre) : % 5
Suda Çözünür Fosforpentaoksit(P2O5) : % 20
Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 3
Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 2
Sünbüloğlu Güvenlik Politikası
Sünbüloğlu Kargolama Politikası
Sünbüloğlu İade Politikası
Azot, Fosfor, çinko ve mangan esaslı çiçeklendirme ve kök gelişimi teşvik edici bir üründür. Çinkonun ve oksit formunda olması alına bilirliğini ve bitki bünyesindeki işleyişini hızlandırır. Mangan ise sülfat formunda olup inorganik bir bileşiktir , Çiçeklenme dönemi öncesi uygulandığında çiçeklerin daha sağlıklı ve eşit zamanda açılmasını sağladığı tespit edilmiştir. Karışabilir bir ürün olup tüm gübre ve ilaçlarla sorunsuz karışmaktadır, karışım yapmadan önce kova testi yapılması tavsiye edilir.
1,5 pH değerine sahip olan ürün 1,33 kg / lt hacmindedir. 1 lt ,5 lt ve 20 ltlik ambalajlarda satışa sunulmuştur.
BİTKİ ADI |
UYGULAMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN (Damlama sulama ile) |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) |
Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır |
1-2 lt / Da |
100 Litre Suya 200–250 ml |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) |
Vejatasyon süresice 3-4 uygulama |
1-2 lt / Da |
100 Litre Suya 200–250 ml |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan, Sarımsak |
Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama |
1-2 lt / Da |
100 Litre Suya 200–250 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak, |
Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama |
1-2 lt / Da |
100 Litre Suya 200–250 ml |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık vb) |
Vejatasyon süresice 3-4 uygulama |
2-2,5 lt / Da |
100 Litre Suya 250–300 ml |
Avakado |
Vejatasyon süresice 3-4 uygulama |
2-2,5 lt / Da |
100 Litre Suya 250–300 ml |
Muz |
Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama |
1-2 lt / Da |
100 Litre Suya 250–300 ml |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) |
Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama |
1-2 lt / Da |
150-200 ml/dekar |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) |
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
1-2 lt / Da |
150-200 ml/dekar |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) |
Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama |
1-2 lt / Da |
150-200 ml/dekar |